Onze mogelijkheden

Asset 54

De bovenzaal

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw (bedrijfs)feest, evenement, verjaardag, bruiloft, reünie, kleine conferentie of bedrijfspresentatie? Dan bent u bij Restaurant Bouwkunde in de historische binnenstad van Deventer aan het juiste adres.

Asset 102

Groepsarrangementen

Als u met meer dan 8 mensen wilt komen eten, overleggen wij graag met u over de mogelijkheiden. U kunt via  mail of telefoon een afspraak maken.

Onze theaterzaal

De multifunctionele en goed geoutilleerde theaterzaal kan omgetoverd worden tot een bijzondere feestruimte. Diner, hapjes, drankjes, muziek, optredens en aankleding zijn naar uw eigen inzicht, maar wat u keus ook is, wij staan garant voor zorg, aandacht, sfeer en de kwaliteit die u van Restaurant Bouwkunde mag verwachten. 

Uiteraard is de zaal nog steeds te gebruiken als theaterzaal en/of repetitieruimte. Restaurant Bouwkunde is voor speciale gelegenheden ook exclusief en in zijn geheel te huren.

Interesse, behoefte aan meer informatie of advies op maat? Dan maken wij graag een afspraak met u. Mail naar [email protected]  of bel naar 0570614075 en vraagt u dan naar Heleen Boom of Pieter van de Pavoordt. Graag tot ziens.

Asset 102
Asset 90

Hallo,

Wilt u zich misschien inschrijven voor onze nieuwsbrief?

U ontvangt dan als eerst onze nieuwe menukaart, met de allerheerlijkste seizoensgerechten en allerlei ander nieuws.

Asset 85