Ons verhaal

Asset 43

Omdat het om smaak gaat

De dis, de maaltijd, is een belangrijk –zo niet het belangrijkste– moment van de dag. Aan tafel vier je het leven, je vriendschappen en de belangrijke momenten. Het onlangs behaalde diploma, het net gekochte huis, de geboorte van je kinderen, het 40-jarig huwelijk van je ouders, het huwelijksaanzoek, de zakendeal; momenten van succes en geluk. Aan tafel rouw je ook na de begrafenis van één van die mensen waar je allemaal zo van gehouden hebt. Je leert er je collega’s op een andere manier kennen. Je hebt er je eerste afspraak en soms is de restauranttafel de plek waar ook besloten wordt dat het de laatste keer was.

Asset 102

Aan tafel wordt gelachen, gehuild, gevierd en gefeest. Wij zien het allemaal gebeuren in ons restaurant en wij zorgen er graag voor dat dat ook allemaal ongestoord kan. Met goed en heerlijk  eten, verleidelijke wijnen en gezellige, ontspannen bediening die probeert aan uw wensen tegemoet te komen. Dat de kwaliteit van dat wat er op de borden ligt en er in het glas geschonken wordt heel goed moet zijn, dat spreekt natuurlijk voor zich.

Al bijna 40 jaar laten wij u zien en proeven wat wij de moeite waard vinden, in de absolute overtuiging dat wij niet zo uniek zijn en dat er meer mensen houden van dat wat wij waarderen: echte wijn en echt eten. Eten dat je bij de presentatie al doet watertanden en dat bovenal bijzonder lekker smaakt. Eten, bereid van ingrediënten waarvan de duurzame herkomst bekend is en wij zoveel mogelijk uitgaan van biologisch en oog voor dierenwelzijn.

Hetzelfde kwaliteitsprincipe geldt voor onze wijnen; van de huiswijn tot de meest exclusieve wijn op de kaart. Ze zijn allemaal gemaakt met zorg voor de bodem in de wijngaard en zonder industrieel maakproces. Lekker smakend en heerlijk geurend  al bij de eerste keer dat je je neus in het glas steekt.

Zorg en aandacht voor wat er geserveerd wordt en voor onze gasten – de trouwe gast die we al lang kennen en de nieuwe gast die voor het eerst komt – staan bij ons altijd centraal.

Asset 102
Asset 90

Hallo,

Wilt u zich misschien inschrijven voor onze nieuwsbrief?

U ontvangt dan als eerst onze nieuwe menukaart, met de allerheerlijkste seizoensgerechten en allerlei ander nieuws.

Asset 85