Nederland aan de Lunch

Heel Nederland aan de lunch, dat wordt het motto van de komende maand.

Asset 43

Heerlijke  gezellige middagen op ons prachtige terras op een van de mooiste plekjes in Deventer..

De sauzen staan te pruttelen op het fornuis, er wordt gehakt, gesneden en in potten en pannen geroerd. De wijnglazen zijn gepoetst en er staat voldoende wijn, champagne en cava op de juiste temperatuur  om de dorstige kelen te laven. Kortom wij zijn er klaar voor. Met een iets kleinere kaart dan u van ons gewend bent. Zodra wij ook het restaurant weer mogen openen passen we dat weer aan naar zoals u het van ons gewend bent.

Dit is het moment dat heel Nederland gaat merken hoe fijn het kan zijn om te gaan lunchen i.p.v. te dineren. Een cultuur die niet heel breed bij ons Nederlanders leeft en die wij met onze lekkere, luie zondagslunch al probeerden te stimuleren. Misschien dat dit een positief gevolg is van de hele afschuwelijke tijd waarin we ons het afgelopen jaar in begeven hebben. Dat wij iets nieuws aan onze cultuur gaan toevoegen, de lunchcultuur. Hoe mooi zou dat zijn.

 Nieuw is de vrijdag-zaterdagmiddag borrel ( en ook op  zondag natuurlijk)  waarvoor u kunt reserveren tussen 16.00 en 18.00 u. Dan zullen we ook bitterballen en overheerlijke garnalenkroketjes serveren, naast de mooie charcuterie en onze uitgebreide kaasselectie

Wat onze openingstijden betreft hanteren wij wat wij noemen de Talamini methode, oftewel als  het regent gaan we niet open. Heeft u gereserveerd dan laten we u dat een dag van te voren weten. Onze parasols zijn niet waterdicht. Wij beschouwen het als algemeen bekend dat wij geen voorstanders van terrasheaters zijn, gewoon uit bezorgdheid voor ons milieu. Dat betekent dat als het fris is er wel dekentjes zijn maar dat u wellicht ook een extra vestje aan moet trekken. 

De komende twee weken zijn wij geopend van woensdag tot en met zondagmiddag, we gaan kijken of u kunt wennen aan deze manier van uit eten, gewoon lekker overdag. Deze periode heeft ons geleerd snel te schakelen als dat nodig is. Wie weet mogen we u ook snel weer binnen ontvangen.

Asset 43
Asset 90

Hallo,

Wilt u zich misschien inschrijven voor onze nieuwsbrief?

U ontvangt dan als eerst onze nieuwe menukaart, met de allerheerlijkste seizoensgerechten en allerlei ander nieuws.

Asset 85