Epicerie en traiteur

De Bouwkunde lockdown epicerie en traiteurservice

Asset 43

Gedurende de lockdown kunt u iedere vrijdag en zaterdagmiddag vanaf 12.00 u tot ongeveer 17.30 u bij ons terecht in onze gezellige epicerie en traiteurservice. Ons restaurant is tijdelijk in een winkeltje veranderd.

We merken dat u en wij het gezellig vinden elkaar even te spreken en u kunt allerlei heerlijkheden meenemen naar huis.

Er zijn gerechtjes waar u nog wat aan moet doen maar u kunt ook een aantal gerechtjes koud meenemen of thuis zo de oven inschuiven. Het assortiment wisselt wel een beetje maar er zijn een aantal vaste waardes.

Er is wijn, we hebben een selectie gemaakt uit onze wijnkelder en een paar euro boven op onze inkoopprijs gezet. Dat betekent voor u dat u de meest lekkere wijnen kunt meenemen voor relatief gunstige prijzen. Voor de duidelijkheid wij zijn altijd op zoek naar goede wijn die wij lekker vinden en niet persé naar goedkope wijn. Die kunt u wel op andere plekken vinden.

Pieter heeft een uitgebreid assortiment aan kazen en charcuterie die we ter plekke voor u afsnijden.

Er zijn olijven en er is fijne olijfolie en lekkere ingeblikte visjes. Desgewenst stellen wij een  borrelbox samen.

Er is een plateautje met crèmes en tapenades, visrillettes of door ons gepekelde en geroosteerde zalm. Oesters kunnen als u dat drie dagen van tevoren via de mail bestelt.

Er is paté de campagne en een terrine van eendenlever met confit de canard

Asset 43

We hebben deze week…

  • Bisque van garnalen
  • Vegetarische quiches
  • Tarte tatin van tomaat, met parmezaanse kaas en rode uiencompôte
  • Vegetarische ravioli
  • Pakketje van Filo deeg met pompoen cavallo nero en feta kaas
  • Venkelworst
  • Bloedworst
  • Kalfstong (Gasconnekalf) in madeirasaus
  • Boeuf Bourguignon
  • Blanquette de veau met rijst
  • Tartaar van het Gasconnerund
  • Ribeye van het Gasconnerund
  • Aardappelgratin
  • Venkel in tomatensaus met olijven
  • Vegetarische linzensalade met lente ui en geitenkaas
  • Salade van witte bonen met chorizo
  • Citroentaart en een dessertje, dat wisselt een beetje wat het is per week.
Asset 43

De Restaurant Bouwkunde lockdown epicerie en traiteurservice is iedere vrijdag en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur tot ongeveer 17.30 uur geopend. 

Kom langs en ondek onze lekkernijen! 

[instagram-feed user="restaurantbouwkunde"]
Asset 90

Hallo,

Wilt u zich misschien inschrijven voor onze nieuwsbrief?

U ontvangt dan als eerst onze nieuwe menukaart, met de allerheerlijkste seizoensgerechten en allerlei ander nieuws.

Asset 85